Blog

Sağlığınızı Daha Güvenli Hale Getirmek İçin Kirlilik Karşıtı ve Yeniden Kullanılabilir N95 Maskeleri

N95 maskeleri sizi hastalıklardan uzak tutar çünkü bu kirlilik önleyici maskeler çeşitli güvenlik standartlarını karşılar ve birçok devlet kurumu ve tıp uzmanı tarafından hava yoluyla hastalık bulaşma riskini azaltmanın etkili bir yolu olarak kabul edilir.

N95 Maskeleri: Pandemi sürecinde sağlıklı bir rutinin ve yaşam tarzının önemini gördük.Bugün Korona ve kirlilik, sağlığımız üzerinde kırmızı bir işaret olan bacaklarını yeniden yayıyor.Bu dönemde kendimizi bu hastalıklardan korumanın tek yolu maske takmak, ellerimizi dezenfekte etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmektir.İyi!Tüm maskeler eşit yaratılmamıştır.Yaygın olarak N95 maskeleri olarak bilinen filtreli solunum cihazları, Ulusal Mesleki Güvenlik ve Sağlık Enstitüsü tarafından düzenlenir. Spunbond Meltblown

Sağlığınızı Daha Güvenli Hale Getirmek İçin Kirlilik Karşıtı ve Yeniden Kullanılabilir N95 Maskeleri

N95 yüz maskeleri, havadaki 0,3 mikron kadar küçük partiküllerin %95'ine kadarını yakalayacak şekilde üretilmiştir.Ayrıca, bu maskeler hava sızıntılarını önlemek için sıkıca oturur.Bu maskeler sizi ve sevdiklerinizi alerjenlerden, tahriş edici maddelerden, tozdan, virüslerden, bakterilerden ve diğer zararlı parçacıklardan korur.

Ayrıca Okuyun: 2022'nin En İyi Motorlu Koşu Bantları .

N95 maskeleri, antibakteriyel ve tekrar kullanılabilir performans için çok katmanlı ve cilt dostu malzemelerden yapılmıştır.Erkekler ve kadınlar için en iyi N95 yüz maskesini almak istiyorsanız, aşağıda listelenen maskelere hızlıca göz atın.

Boldfit N95 maske size hava partiküllerinden 5 katmanlı koruma sağlayacaktır.Bu maske hem erkekler hem de kadınlar için uygundur ve cilt dostu pamuklu malzemeden yapılmıştır.

Böylece uzun süre giydikten sonra bile rahat bir şekilde giyeceksiniz.Boldfit N95 Maske Fiyatı: 199 Rs.

Careview N95 maskesi, her biri 25 Gsm'lik 2 meltblown katmanıyla 6 katmanlı filtrasyondan yapılmıştır.

Ayrıca, erkekler ve kadınlar için bu N95 yüz maskesinin en içteki katmanı, teri ve nemi emerek uzun süreli kullanım için mükemmel hale getiren hidrofilik spunbond SSS dereceli kumaş katmanıdır - 25 GSM.Careview N95 Maske Fiyatı: 679 Rs.

Daluci N95 maskesi, sürekli takılabilirlik için rahat kulak bantlarına, ayarlanabilir bir burun klipsine ve hafif maskeye sahiptir.

Bu N95 maskesini birden çok kez kullanabilirsiniz.Erkekler ve kadınlar için bu N95 yüz maskeleri çantanıza katlanabilir, kolayca takılır ve temiz tutulur.Daluci N95 Maske Fiyatı: 299 Rs.

Devamını Okuyun: En İyi N99 Maskeleri .

Sassoon N95 maskesi, ısı ve nem birikimini azaltarak pürüzsüz nefes almanızı sağlar.

Bu N95 yüz maskesi hem kadınlar hem de erkekler için idealdir ve bisiklete binme, kamp yapma, koşma, seyahat etme, tırmanma ve günlük kullanım için uygundur.Sassoon N95 Maske Fiyatı: 199 Rs.

AeroGrid FFP2 N95 maskesi yüzünüzde yumuşak ve rahattır, çok zahmetsizdir ve takmak için nefes alabilir.

5 katmanlı bu N95 erkek ve kadın yüz maskesi verimli filtreleme sağlar.İki kat dokunmamış kumaş ve iki kat melt-blown kumaş cildinizin taze kalmasını sağlar.AeroGrid N95 Maske Fiyatı: 329 Rs.

Burada daha fazla N95 maskesi keşfedin:

Feragatname: Jagran'ın gazetecileri bu makalenin hazırlanmasında yer almamıştır.Burada belirtilen fiyatlar Amazon'a göre değişebilir.

Jagran English, size Hindistan'dan ve dünyanın dört bir yanından en son ve son dakika haberlerini getiriyor.Hindistan, Dünya, Politika, Eğlence, Yaşam Tarzı, İş, Eğitim, Spor, Teknoloji ve çok daha fazlasından canlı İngilizce haberler alın.En son İngilizce haberlerle güncel kalmak için english.jagran.com adresini takip edin.

Sağlığınızı Daha Güvenli Hale Getirmek İçin Kirlilik Karşıtı ve Yeniden Kullanılabilir N95 Maskeleri

SS Makina Telif hakkı © 2022 Jagran Publications Limited.